Cases Singulars

BAIXA

ON SOM

Les Cases Singulars estan obertes cada dia. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web
670 466 260
casessingulars@casessingulars.com
www.casessingulars.com
Cases Singulars és una empresa que es dedica a la gestió, comunicació i difusió de cases i espais singulars de Barcelona que estan majoritàriament en mans privades.

Amb la visita a aquestes cases i espais pots conèixer la història de Barcelona, els personatges que hi van viure i els arquitectes que les van construir. Difonem i comuniquem aquest patrimoni per fer-lo present arreu del món, promovem experiències de gran qualitat a través d’aquest patrimoni, i incorporem a aquestes experiències els valors de la sostenibilitat, conservació i preservació d’aquest patrimoni.

Anem de visita

Les visites a les Cases Singulars són sempre visites guiades per una persona formada en el camp del patrimoni, història i arquitectura. I es poden fer en diversos idiomes. Els grups són sempre petits i amb una atenció molt acurada cap al visitant ja que el nostre objectiu és que amb la visita conegui, gaudeixi i visqui una experiència molt singular.

A més, a cada Casa Singular podreu trobar una programació extensa d’activitats: concerts, microteatre, activitats familiars...

També hi ha possibilitat de visitar en grup les Cases Singulars, sempre amb reserva prèvia i atenem també als grups docents.

Anem de visita

Biblioteca Arús: Els llibres dels maçons, obrers i anarquistes
Passeig Sant Joan, 26. Barcelona

La Biblioteca Pública Arús és un centre de recerca especialitzat en moviments socials contemporanis (principalment obrers i maçònics) i fons documental del segle XIX i inicis del XX.
Fundada l’any 1895 com a donació testamentària de Rossend Arús, va ser ubicada al domicili on ell va viure.

Casa Museu Amatller: Un viatge únic a l’any 1900
Passeig de Gràcia, 41. Barcelona


És la casa on va viure l’industrial xocolater Antoni Amatller i Costa (1875-1910) amb la seva filla Teresa. Va ser remodelada per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch i hi van treballar més de cinquanta industrials, artistes i artesans que faran possible la seva decoració.
La visita et permet tornar al 1900 i veure com eren les estances de la planta noble amb el mobiliari original i les seves col·leccions d’art.

Casa Felip: La bellesa de les arts decoratives
Ausiàs Marc, 20. Barcelona 


Avui en dia és la seu de la Fundació Vila Casas i es troba al pis principal d’una finca modernista situada al carrer Ausiàs Marc de Barcelona. Originalment va ser la residència de la família de l’industrial tèxtil Manel Felip i Sintas (1858-1913), qui va encarregar la seva construcció a l’arquitecte Telm Fernández i Janot l’any 1901.Tant el vestíbul com la planta principal són una mostra única de l’ús dels diferents materials durant el Modernisme: vitrall, mosaic, esgrafiat, ferro…
Casa Rocamora: La casa d’un col·leccionista d’art i d’indumentària
Ballester, 12. Barcelona

La Casa Rocamora, és un palauet isabelí situat al barri del Putxet, que fou la residència on va viure Manuel Rocamora i Vidal (1892-1976), el gran col·leccionista d’indumentària. Avui en dia es poden visitar les seves estances originals i més de vint col·leccions: Ramon Casas, pintura, escultura, ceràmica, reclams publicitaris, mascarons de proa, autòmats…
Palau Baró de Quadras: Un palauet modernista a Barcelona
Avda. Diagonal, 373. Barcelona


L’industrial Manuel de Quadras i Feliu (1860-1927), I Baró de Quadras, va encarregar a Josep Puig i Cadafalch un projecte per a reformar una antiga casa de lloguer situada a l’Avinguda Diagonal entre 1902-1906. A l’interior es manifesta l’ús de ceràmica amb influència de l’arquitectura islàmica. Actualment és la seu de l’Institut Ramon Llull.

Palauet Casades: El palauet dels advocats
Mallorca, 283. Barcelona


Pau Casades i Espoy (1819-1902) es trasllada a Barcelona per treballar a la industria tèxtil dedicada a la fabricació d’estampats. L’any 1882 encarrega al mestre d’obres Antoni Serra i Pujals la construcció de la seva casa en uns terrenys de l’Eixample. L’edifici, d’aspecte palatí i de línies clàssiques, té planta rectangular i s’organitza a l’entorn d’un pati central amb columnes de marbre des d’on s’accedeix a les diverses estances. L’any 1923 el Palauet Casades es convertirà en la seu l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

 
cialis comprar ... cialis generique en ligne